Mijn Diensten

Contentstrategie

Welk beeld wil je uitdragen?
Welke platforms en kanalen wil je daarbij inzetten?
Vragen die van belang zijn bij het bepalen van een contentstrategie.
Op dat vlak heb ik succesvol samengewerkt met zowel grote als kleine partijen.

Communicatieadvies

Hoe breng je informatie op het juiste moment naar buiten?
Welke boodschap wil jij uitdragen? Voor wie en op welke manier? Wij bepalen dat in goed overleg samen.

Journalistiek

Internet heeft de journalistiek veranderd. Journalistiek heeft een andere lading gekregen. Het gaat niet meer alleen om de vragen ‘wie-wat-waar-waarom-wanneer en hoe’, maar vooral om de vraag voor wie?  

Podcasts 

Met veel plezier maak ik al jaren een podcast over de nieuwe economie.
In elke aflevering vertellen ondernemers (van architecten tot websitebouwers) over hun bedrijf, hun vak, ambities en passies.
Een podcast biedt een unieke manier om jouw verhaal te vertellen.

Nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief vraagt om een uitgekiend ontwerp dat afgestemd is op de doelgroep. Ik heb nieuwsbrieven ontworpen en samengesteld voor grote platforms en kleine instellingen. Niet voor niets blijkt uit onderzoek dat een nieuwsbrief het belangrijkste marketingmiddel is.  

Fotografie

Fotografie is meer dan alleen maar een plaatje maken. Een goede foto is een ontwerp, waarover – hoe kort soms ook – is nagedacht en als beeld impact heeft.
Een goed portret is een vorm van samenwerking: in een voorbespreking spreek ik graag met jou af hoe wij dat het beste kunnen doen.   

Bedrijfsprofiel pakket

Op basis van de honderden bezoeken die ik aan bedrijven heb gebracht, weet ik al gauw te definiëren wat een onderneming zo uniek maakt. In overleg met jou spreek ik graag af in welke vormen en via welke kanalen wij jouw onderneming het beste kunnen profileren.  

Ondernemersprofiel pakket

Ik heb in de loop der jaren tientallen ondernemers geprofileerd voor dagbladen, magazines en websites. In podcast Vakwerk komen ondernemers uitgebreid over zichzelf aan het woord. Heb je iets bijzonders te melden en wil je dat wereldkundig maken? Maak een afspraak.