Aanbevelingen

Een journalistieke vraagbaak en specialist op het gebied van ICT: zo heb ik Flip leren kennen en waarderen in mijn/onze tijd bij Small Business Publishing.
‘Nieuws-gierig’, altijd op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de ICT-sector en in staat om daarover begrijpelijke stukken te publiceren voor een brede doelgroep van entrepreneurs.
Als journalist, tekstschrijver én vooral ook prettige professional is Flip de gedroomde ZZP’ er voor media-organisaties die over bedrijfs- en sociaaleconomische onderwerpen berichten en over de ICT-sector in het bijzonder (En niet alleen tekstproducties, maar bijvoorbeeld ook via podcasts want die maakt Flip ook).
Ook (ICT-)organisaties die aan de buitenwereld beter willen communiceren waar ze voor staan en gaan: ik beveel Flip Schultz van harte aan.

Janine Bosma,
Communicatieadviseur bij Zorginstituut Nederland

Flip Schultz is een uitstekend journalist met ruim 20 jaar ervaring in de informatieve, zakelijke journalistiek (B2B). Flip is vooral bekend vanwege zijn stukken over de technologiesector en zijn driewekelijkse nieuwsbrieven over buitenlandse berichtgeving daarover (https://www.getrevue.co/profile/TakvanSport). Daarnaast is Flip van harte aan te bevelen voor het maken van podcasts – zie bijvoorbeeld (https://anchor.fm/vakwerk), en als fotograaf van portretten, landschappen en straatfotografie -zie bijvoorbeeld https://flipschultz.nl/

Michiel de Vries,
professor Bestuursrecht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Afgelopen jaar ben ik door Flip gevraagd om een podcast op te nemen over persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen bij ondernemers en zzp-ers. Flip heeft de juiste energie, ervaring en kundigheid om je op je gemak te stellen, stelt interessante vragen en heeft daarbij enorm veel achtergrondkennis over de onderwerpen waar hij over interviewt.
Dat maakt het oprecht leuk om met hem in gesprek te gaan. Tijdens de podcast zet hij tot denken aan en vergeet je volledig dat je in een studio zit. Het is overduidelijk dat Flip bakken aan ervaring bezit en daarnaast oprechte interesse heeft in mens en maatschappij. Ik vond het een eer om op deze manier met Flip te mogen samenwerken.

Anoek Benders,
Payvision en Mind-Benders

In de periode dat ik Flip Schultz ken, heb ik hem altijd ervaren als een zeer aangename persoon die zijn afspraken als journalist nakomt. Hij staat open voor goede ideeën en neemt de tijd als ik weer eens iets wil bespreken voor een van mijn klanten. Prettig zakendoen in één woord! En altijd leuk om eens bij te praten na een persbijeenkomst. Een goede journalist zonder commercie uit het oog te verliezen. 

Perlita Fränkel,
Managing Partner MCS PR, Co-founder FinITiative PR